Noa Tishby
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.1 2010 Gloria Tynan/Gina Cusack (gościnnie)
6.5
Duchy moich byłych
Ghosts of Girlfriends Past
2009 Gloria Tynan/Gina Cusack (gościnnie)
7.3
Agenci miłości
Valentine
2008 Gloria Tynan/Gina Cusack (gościnnie)
7.9 2008 Gloria Tynan/Gina Cusack (gościnnie)
7.3 2004 Polly Part'em (gościnnie)
7.1
Mów mi swatka
Miss Match
2003 Gloria Tynan/Gina Cusack (gościnnie)
5.0
Para za parą
Coupling
2003 Gloria Tynan/Gina Cusack (gościnnie)
7.9 2003 Gloria Tynan/Gina Cusack (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Gloria Tynan/Gina Cusack (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Gloria Tynan/Gina Cusack (gościnnie)
7.3 2002 Gloria Tynan/Gina Cusack (gościnnie)
0.0 2001 Gloria Tynan/Gina Cusack (gościnnie)
7.3 2001 Gloria Tynan/Gina Cusack (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Gloria Tynan/Gina Cusack (gościnnie)
0.0 1995 Gloria Tynan/Gina Cusack (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Gloria Tynan/Gina Cusack (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Noa Tishby filmy Noa Tishby najlepsze filmy Noa Tishby zdjęcia Noa Tishby galeria Noa Tishby biografia Noa Tishby nominacje Noa Tishby nagrody i wyróżnienia Noa Tishby filmografia Noa Tishby aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.