Nita Talbot
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1995 Cecile (gościnnie)
7.6 1994 Pani Koger (gościnnie)
6.7 1993 (gościnnie)
10.0 1988 Rose
7.1
Studenckie wakacje
Fraternity Vacation
1985 Pani Ferret
4.0 1985 Dorothy
7.0 1984 Alison Lane (gościnnie)
8.3 1983 Wilma (gościnnie)
6.6
Nocna zmiana
Night Shift
1982 Vivian
7.0 1982 Doktor Wright (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Shirley Mellish (gościnnie)
10.0 1979 Rose Casey (1979)
6.2 1979 Pani Englehart (gościnnie)
7.2 1978 Lizzie Clarke (gościnnie)
6.8 1977 Lana Barkley (gościnnie)
7.0 1977 Sheila Fine (gościnnie)
6.8 1974 Mildred Elias (gościnnie)
0.0 1973 Judy Evans
8.5 1973 Teresa (gościnnie)
0.0 1972 (gościnnie)
4.7 1971 Marcia (gościnnie)
6.7 1969 Connie (gościnnie)
6.4 1968 Eudora Finch (gościnnie)
7.7 1968 Marcia Dalton
7.2 1967 Gloria Turnbull (1967) / Joan Martin (1972) (gościnnie)
8.5 1965 Marya (gościnnie)
8.4 1965 Linda Wray (gościnnie)
7.8 1964 Sylvie Du Marais (gościnnie)
8.8 1964 Pani Rollnick (gościnnie)
7.0 1964 Pola Prevost (gościnnie)
7.9 1963 Paula Jellison (gościnnie)
10.0 1962 (gościnnie)
6.2 1962 Melinda (1966) (gościnnie)
7.8 1959 (gościnnie)
7.8 1959 Kitten Conner (gościnnie)
10.0 1959 Selma Kosoff (gościnnie)
8.3
Nietykalni
Untouchables, The
1959 Alice (gościnnie)
7.4 1959 Gladys (gościnnie)
9.0 1958 Rowena (1959) (gościnnie)
0.0 1956 Mabel Spooner
6.0 1956 (gościnnie)
7.4 1955 Sidna Calhoun (gościnnie)
8.3
Alfred Hitchcock Przedstawia
Alfred Hitchcock Presents
1955 Louise Williams (gościnnie)
10.0 1955 (gościnnie)
0.0 1954 Judith Canfield (gościnnie)
10.0 1954 Nina DiFrancisco (1963)
5.8 1954 Esther Gardener (gościnnie)
9.0 1951 (gościnnie)
9.0 1950 (gościnnie)
5.0 1950 (gościnnie)
10.0 1949 Gloria
6.0 1949 (gościnnie)
6.0 1948 (gościnnie)
6.6 1947 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nita Talbot filmy Nita Talbot najlepsze filmy Nita Talbot zdjęcia Nita Talbot galeria Nita Talbot biografia Nita Talbot nominacje Nita Talbot nagrody i wyróżnienia Nita Talbot filmografia Nita Talbot aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.