Nina Petri
Data urodzenia: 1963-07-16
Miejsce urodzenia: Hamburg, RFN (obecnie Niemcy)
Stan cywilny: mąż Marcos Romão (rozwód), bliżniaczki: Papoula Sofie Abayomi i Moema Claire Salomé (ur. 24.07.1994)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2007 Margot Dewinter
0.0 2001 Pani Waltersen (gościnnie)
5.2 2001 Martina Baumann (gościnnie)
7.1 1998 Jutta Hansen
0.0 1998
0.0 1997 Inge
5.0
Stefan Frank - lekarz znany i lubiany
Dr. Stefan Frank - Der Arzt dem die Frauen vertrauen
1995 Gudrun Forst (gościnnie)
0.0 1994 Elise Steininger
10.0 1994 Angel (gościnnie)
6.5 1992 Eleonore Zimmermann (gościnnie)
0.0 1983
5.0 1981 Monika Baumer (gościnnie)
7.0 1978 Irene Gebhard (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nina Petri filmy Nina Petri najlepsze filmy Nina Petri zdjęcia Nina Petri galeria Nina Petri biografia Nina Petri nominacje Nina Petri nagrody i wyróżnienia Nina Petri filmografia Nina Petri aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.