Nils Brunkhorst
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2006 Michael
4.0 1999 Chrysomoto (2004) (gościnnie)
7.0 1997 Chris (2003) (gościnnie)
8.6 1995 Robin Brandner (2002-)/Kevin Köster (2004)
5.0 1981 Philip Palmert (2002) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nils Brunkhorst filmy Nils Brunkhorst najlepsze filmy Nils Brunkhorst zdjęcia Nils Brunkhorst galeria Nils Brunkhorst biografia Nils Brunkhorst nominacje Nils Brunkhorst nagrody i wyróżnienia Nils Brunkhorst filmografia Nils Brunkhorst aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.