Nikolaus Paryla
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Pollatschek
5.2
Cztery kobiety i pogrzeb
Vier Frauen und ein Todesfall
2005 Schösswender (gościnnie)
6.2
Akcja nad Berlinem
Aktion über Berlin
1998 Profesor Thomson (gościnnie)
0.0 1995 Siegfried Engel (gościnnie)
0.0 1995 Werner Beese (gościnnie)
0.0 1993 Schorschi
0.0 1989 August Hähnlein
0.0 1988
0.0 1987 Aktor
7.0 1978 Norbert Paulek (gościnnie)
6.2 1974 Herr Haller (gościnnie)
10.0 1969 Johannes Abinger (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nikolaus Paryla filmy Nikolaus Paryla najlepsze filmy Nikolaus Paryla zdjęcia Nikolaus Paryla galeria Nikolaus Paryla biografia Nikolaus Paryla nominacje Nikolaus Paryla nagrody i wyróżnienia Nikolaus Paryla filmografia Nikolaus Paryla aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.