Nikolaj Coster-Waldau
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.9 2013 Lucas
0.0 2011 Clas Greve
5.0 2011 Clas Greve
8.9
Gra o tron
Game of Thrones
2011 Jaime Lannister
7.2
Łowcy głów
Hodejegerne
2011 Clas Greve
0.0 2010 Clas Greve
7.0 2009 Clas Greve
0.0 2009 Clas Greve
7.1
Detektyw Amsterdam
New Amsterdam
2008 Clas Greve
8.8 2000 Clas Greve
0.0 1996 Clas Greve

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nikolaj Coster-Waldau filmy Nikolaj Coster-Waldau najlepsze filmy Nikolaj Coster-Waldau zdjęcia Nikolaj Coster-Waldau galeria Nikolaj Coster-Waldau biografia Nikolaj Coster-Waldau nominacje Nikolaj Coster-Waldau nagrody i wyróżnienia Nikolaj Coster-Waldau filmografia Nikolaj Coster-Waldau aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.