Niko Nicotera
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2010 Diler (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Diler (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Skiddy (gościnnie)
8.2
Synowie Anarchii
Sons of Anarchy
2008 Szczurek (gościnnie)
5.5
Klątwa Tutenchamona
Curse of King Tut's Tomb, The
2006 Diler (gościnnie)
8.1
Rzym
Rome
2005 Posłaniec (gościnnie)
7.5
Kobieta muszkieter
Femme Musketeer, La
2004 Diler (gościnnie)
5.7 2001 Diler (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Niko Nicotera filmy Niko Nicotera najlepsze filmy Niko Nicotera zdjęcia Niko Nicotera galeria Niko Nicotera biografia Niko Nicotera nominacje Niko Nicotera nagrody i wyróżnienia Niko Nicotera filmografia Niko Nicotera aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.