Nikki Novak
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2009 Alicia (gościnnie)
7.7 2009 Corinne (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Kara (gościnnie)
7.1
Rozwodnik Gary
Gary Unmarried
2008 Alicia (gościnnie)
6.8
Sposób użycia
Rules of Engagement
2007 Alicia (gościnnie)
8.3 2006 Alicia (gościnnie)
7.4
Holiday
Holiday, The
2006 Alicia (gościnnie)
7.4 2005 Alicia (gościnnie)
7.5
Dwóch i pół
Two and a Half Men
2003 Naomi (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nikki Novak filmy Nikki Novak najlepsze filmy Nikki Novak zdjęcia Nikki Novak galeria Nikki Novak biografia Nikki Novak nominacje Nikki Novak nagrody i wyróżnienia Nikki Novak filmografia Nikki Novak aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.