Nikki E. Walker
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Kobieta obserwująca wagę (gościnnie)
7.3
Znudzony na śmierć
Bored to Death
2009 Kobieta obserwująca wagę (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Kobieta obserwująca wagę (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Jamajska pielęgniarka (gościnnie)
7.6
Seks w wielkim mieście
Sex and the City
1998 Kobieta obserwująca wagę (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nikki E. Walker filmy Nikki E. Walker najlepsze filmy Nikki E. Walker zdjęcia Nikki E. Walker galeria Nikki E. Walker biografia Nikki E. Walker nominacje Nikki E. Walker nagrody i wyróżnienia Nikki E. Walker filmografia Nikki E. Walker aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.