Niki Finger
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2009 Charlotte von Birnau
0.0 2003 Sabine Reintgen (gościnnie)
5.2 2001 Susanne Walz (gościnnie)
4.0 1999 Nanette (gościnnie)
7.0 1997 Britta Larsen
6.3
Komando Małolat
SK Babies
1996 Sabrina Lechner (gościnnie)
7.6
Cobra - oddział specjalny
Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei
1996 Sabine (gościnnie)
2.0 1994 Siostra Karin (gościnnie)
6.5 1992 Karin Schlender (gościnnie)
5.0 1981 Charlotte Duval (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Niki Finger filmy Niki Finger najlepsze filmy Niki Finger zdjęcia Niki Finger galeria Niki Finger biografia Niki Finger nominacje Niki Finger nagrody i wyróżnienia Niki Finger filmografia Niki Finger aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.