Nigel Terry
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2005 Cobb (gościnnie)
8.1
Doktor Who
Doctor Who
2005 Cobb (gościnnie)
7.8
Ocean dusz
Sea of Souls
2004 Cobb (gościnnie)
8.0
Detektyw Foyle
Foyle's War
2002 Cobb (gościnnie)
8.2
Ostre cięcie
Cutting It
2002 Cobb (gościnnie)
7.8
Tajniacy
Spooks
2002 Cobb (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Cobb (gościnnie)
0.0 1995 Cobb (gościnnie)
9.4 1993 Cobb (gościnnie)
5.8
Kolumb odkrywca
Christopher Columbus: The Discovery
1992 Cobb (gościnnie)
8.3 1992 Cobb (gościnnie)
7.0
Nieśmiertelny
Highlander
1992 Cobb (gościnnie)
7.1 1986 Cobb (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Cobb (gościnnie)
6.6 1981 Cobb (gościnnie)
7.9
Randall i duch Hopkirka
Randall & Hopkirk
1969 Cobb (gościnnie)
5.5
Lew w zimie
Lion in Winter, The
1968 Cobb (gościnnie)
5.5 1967 Cobb (gościnnie)
8.1 1964 Cobb (gościnnie)
7.6 1955 Cobb (gościnnie)
10.0 1954 Cobb (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nigel Terry filmy Nigel Terry najlepsze filmy Nigel Terry zdjęcia Nigel Terry galeria Nigel Terry biografia Nigel Terry nominacje Nigel Terry nagrody i wyróżnienia Nigel Terry filmografia Nigel Terry aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.