Nigel Lindsay
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.1 2010 Liwiusz (gościnnie)
6.9
Cztery lwy
Four Lions
2010 Barry
7.0
Panie z Clatterford
Jam & Jerusalem
2006 Liwiusz (gościnnie)
0.0 2005 Liwiusz (gościnnie)
8.1
Rzym
Rome
2005 Liwiusz (gościnnie)
7.7
Prawo Murphy'ego
Murphy's Law
2003 Liwiusz (gościnnie)
8.6
Nowe triki
New Tricks
2003 Liwiusz (gościnnie)
0.0 2000 Liwiusz (gościnnie)
0.0 1999 Liwiusz (gościnnie)
9.3 1997 Liwiusz (gościnnie)
9.1 1997 Liwiusz (gościnnie)
6.8
Taniec do muzyki czasu
Dance to the Music of Time, A
1997 Liwiusz (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Liwiusz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nigel Lindsay filmy Nigel Lindsay najlepsze filmy Nigel Lindsay zdjęcia Nigel Lindsay galeria Nigel Lindsay biografia Nigel Lindsay nominacje Nigel Lindsay nagrody i wyróżnienia Nigel Lindsay filmografia Nigel Lindsay aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.