Nigel Hastings
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2003 Greg Carson (gościnnie)
8.2
Żądza krwi
Wire in the Blood
2002 Tom Reece (gościnnie)
5.5 2000 Andrew Jefferson (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Frank Hamilton (gościnnie)
0.0 1995 Henry Gibbs (gościnnie)
7.2
Cztery wesela i pogrzeb
Four Weddings and a Funeral
1994 Alistair kosztujący herbatę - drugie wesele
8.5 1994 Giles Siward (gościnnie)
1.0 1989 Simon Rodenhurst
8.6
Wojna Hanny
Hanna's War
1988 Jancsi

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nigel Hastings filmy Nigel Hastings najlepsze filmy Nigel Hastings zdjęcia Nigel Hastings galeria Nigel Hastings biografia Nigel Hastings nominacje Nigel Hastings nagrody i wyróżnienia Nigel Hastings filmografia Nigel Hastings aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.