Nigel Davenport
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 2000 Dan Peggotty
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 William Smithers (gościnnie)
8.2
Detektywi
Detectives, The
1993 Sir Arthur Andrews (gościnnie)
0.0 1991 James Brant
7.8
Co ludzie powiedzą?
Keeping Up Appearances
1990 Komandor (gościnnie)
5.0 1990 Pan Douglas Hamilton (gościnnie)
7.1 1986 Marchese Giustiniani
5.7
Lord Mountbatten: ostatni wicekról Indii
Lord Mountbatten: The Last Viceroy
1986 Ismay
0.0 1985 Sir Edward Frere (1987-1990)
0.0 1982 Jack Hoxton
7.3
Rydwany ognia
Chariots of Fire
1981 Lord Birkenhead
6.6
Nocny jastrząb
Nighthawks
1981 Peter Hartman
7.5 1981 Senator Mucianus
7.0 1979 George III
8.0 1979 Ray (gościnnie)
0.0 1978 Porucznik Ben Deel
0.0 1974 Robert Carne
6.0 1972 Sir Arthur Conan Doyle
7.1
Maria, królowa Szkotów
Mary, Queen of Scots
1971 Lord Bothwell
8.5
Zbereźnik
Sinful Davey
1969 Konstabl
6.3
Brudna gra
Play Dirty
1968 Kpt. Cyril Leech
8.2 1968 David Windom (gościnnie)
7.5
Oto jest głowa zdrajcy
Man for All Seasons, A
1966 Książę Norfolk
8.4
Orkan na Jamajce
High Wind in Jamaica, A
1965 Fredrick Thornton
0.0 1964 Rodolphe
10.0 1964 (1966) (gościnnie)
5.5 1963 (gościnnie)
7.6
Święty
Saint, The
1962 Aldo Petri / Charles Voyson (gościnnie)
10.0 1961 Philip Maybrick (1963) (gościnnie)
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Maj. Robertson (1966) (gościnnie)
0.0 1960 Dino Steffano / Larry Mason
8.5 1955 Loud Lawrence (gościnnie)
7.6 1955 Dandridge / Henry Hutton / William

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nigel Davenport filmy Nigel Davenport najlepsze filmy Nigel Davenport zdjęcia Nigel Davenport galeria Nigel Davenport biografia Nigel Davenport nominacje Nigel Davenport nagrody i wyróżnienia Nigel Davenport filmografia Nigel Davenport aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.