Nigel Bennett
Data urodzenia: 1949-11-19
Miejsce urodzenia: Wolverhampton, Anglia, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 2011 Henderson
0.0 2010 Doktor Polidori
7.0
Szczyt
Summit, The
2008 Ian Greene
7.7
Domino
Burn Up
2008 Jerry
8.7 2008 Andrew Mannering
6.5
Stan wyjątkowy
State Within, The
2006 James McIntire
7.0
Zdewastowane miasto
Shattered City: The Halifax Explosion
2003 Kapitan From
6.0
Wdowy
Widows
2002 Harry
3.7 2001 Barney Wheelock (gościnnie)
7.5 2001 John Warren (gościnnie)
6.8
Sekta
Skulls, The
2000 Dr Whitney
8.0
Tajemnicze przygody Juliusza Verne'a
Secret Adventures of Jules Verne, The
2000 Jacomb Hyde
7.3 2000 Paroo (gościnnie)
0.0 1999 Winfield Scott
7.3
Operacja wieczność
Code Name: Eternity
1999 Koom (gościnnie)
7.3
Łowcy skarbów
Relic Hunter
1999 Profesor Alaine Richarde (gościnnie)
6.6
Morderstwo w Białym Domu
Murder at 1600
1997 Burton Cash
8.2
Był sobie złodziej
Once a Thief
1997 Nicholas Love (gościnnie)
6.3
Kochanie, zmniejszyłem dzieciaki
Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show
1997 U (gościnnie)
7.4
Nikita
Femme Nikita, La
1997 Pułkownik Egran Petrosian (gościnnie)
7.3
Czynnik PSI
PSI Factor: Chronicles of the Paranormal
1996 Frank Elsinger (1996-99)
0.0 1995 Samuel Wisotsky (gościnnie)
7.3
Nowe przygody Madeline
New Adventures of Madeline, The
1995 (różne głosy)
6.0 1995 Dodatkowe głosy (głos)
5.4
W obronie własnej
Degree of Guilt
1995 Victor Salinas
9.0 1995 Willis Logan (gościnnie)
7.7
Wichry namiętności
Legends of the Fall
1994 Asgaard
6.4 1994 Granger (gościnnie)
7.1 1993 Dr Anders (gościnnie)
8.0 1993 (głos)
7.0
Legendy Kung Fu
Kung Fu: The Legend Continues
1993 John Mitchell (gościnnie)
7.3
Żar tropików
Sweating Bullets
1991 Hudso (gościnnie)
7.0 1991 Doktor Bill Brandt (1992) (gościnnie)
5.5 1991 Leon (gościnnie)
7.1
Niewygodny świadek
Narrow Margin
1990 Jack Wootton
8.0 1990 Kirkoff / Stash Jannovic / Quinton Jones (gościnnie)
7.1
Nocny łowca
Forever Knight
1989 Lacroix
7.7
Droga do Avonlea
Road to Avonlea
1989 Pan Cain (gościnnie)
0.0 1987 Doktor Leo Thompson
5.5 1987 (gościnnie)
7.0 1987 Andrew Michaels / Lukash / Ron Harris (gościnnie)
8.1 1987 Rausch / Walden (1989) (gościnnie)
6.5 1986 Edward Marchant (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Jim Sinclair (1988)
8.1 1985 Griffin (1988) (gościnnie)
7.6 1970 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nigel Bennett filmy Nigel Bennett najlepsze filmy Nigel Bennett zdjęcia Nigel Bennett galeria Nigel Bennett biografia Nigel Bennett nominacje Nigel Bennett nagrody i wyróżnienia Nigel Bennett filmografia Nigel Bennett aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.