Niels-Bruno Schmidt
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 2010 Tilman
7.1 2009 Drugi porucznik Edenu
0.0 2004 Komisarz Andreas Zier
0.0 2003 Heiko Stenzel(gościnnie)
0.0 2002 Olaf Lemberg(gościnnie)
0.0 1997 Dennis Grünwald
7.6
Cobra - oddział specjalny
Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei
1996 Dennis Weber / Rolf Saecker (gościnnie)
0.0 1994 Wolf Danner(gościnnie)
6.5 1992 (gościnnie)
5.0 1981 (gościnnie)
7.0 1978 Sven (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Niels-Bruno Schmidt filmy Niels-Bruno Schmidt najlepsze filmy Niels-Bruno Schmidt zdjęcia Niels-Bruno Schmidt galeria Niels-Bruno Schmidt biografia Niels-Bruno Schmidt nominacje Niels-Bruno Schmidt nagrody i wyróżnienia Niels-Bruno Schmidt filmografia Niels-Bruno Schmidt aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.