Nicole Sullivan
Data urodzenia: 1970-04-21
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA
Stan cywilny: mąż Jason Packham (od 2006), 2 synów: Dashel Pierce (ur. 12.05.2007) i Beckett Edward (ur. 31.08.2009)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.4 2010 Nancy Twicker (gościnnie)
6.5 2009 Nancy Twicker (gościnnie)
7.0 2009 Nancy Twicker (gościnnie)
5.9
Rita daje czadu
Rita Rocks
2008 Nancy Twicker (gościnnie)
7.9 2008 Nancy Twicker (gościnnie)
7.3 2007 Nancy Twicker (gościnnie)
6.3 2007 Nancy Twicker (gościnnie)
7.7
Koty obiboki
Slacker Cats
2007 Nancy Twicker (gościnnie)
6.5
Moje chłopaki
My Boys
2006 Nancy Twicker (gościnnie)
7.0
Nie ma to jak hotel
Suite Life of Zack and Cody, The
2005 Nancy Twicker (gościnnie)
7.0
Specjalistki
Hot Properties
2005 Nancy Twicker (gościnnie)
8.2 2005 Nancy Twicker (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Nancy Twicker (gościnnie)
7.1
Mów mi swatka
Miss Match
2003 Nancy Twicker (gościnnie)
7.5 2002 Janet Novak (gościnnie)
5.9
Trzeci do pary
Third Wheel, The
2002 Nancy Twicker (gościnnie)
7.0
Kim Kolwiek
Kim Possible
2002 Nancy Twicker (gościnnie)
7.2 2002 Nancy Twicker (gościnnie)
8.2 2002 Nancy Twicker (gościnnie)
6.6
Prawie doskonali
Less Than Perfect
2002 Nancy Twicker (gościnnie)
7.6 2001 Jill Tracy (gościnnie)
7.5
Jim wie lepiej
According to Jim
2001 Nancy Twicker (gościnnie)
7.4 2000 Nancy Twicker (gościnnie)
9.2 2000 Nancy Twicker (gościnnie)
10.0 2000 Nancy Twicker (gościnnie)
0.0
Gadka szmatka
Talk to Me
2000 Nancy Twicker (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Nancy Twicker (gościnnie)
8.0
Głowa rodziny
Family Guy
1999 Angelica / Cheerleaderka / Dziewczyna z bractwa / Panna młoda / Candi / Mary / Instruktorka pływania / Plażowiczka / Muriel Goldman / Tina / Shelly / Alice / Stacey / Pijana dziewczyna / Faith / Joan,
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Nancy Twicker (gościnnie)
7.3
Diabli nadali
King of Queens, The
1998 Nancy Twicker (gościnnie)
7.0 1997 Nancy Twicker (gościnnie)
6.4
A teraz Susan
Suddenly Susan
1996 Nancy Twicker (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Nancy Twicker (gościnnie)
7.8 1994 Nancy Twicker (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Nancy Twicker (gościnnie)
6.6 1991 Nancy Twicker (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nicole Sullivan filmy Nicole Sullivan najlepsze filmy Nicole Sullivan zdjęcia Nicole Sullivan galeria Nicole Sullivan biografia Nicole Sullivan nominacje Nicole Sullivan nagrody i wyróżnienia Nicole Sullivan filmografia Nicole Sullivan aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.