Nicole Steinwedell
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.9 2011 Jessica Breslin (gościnnie)
7.4 2010 Jessica Breslin (gościnnie)
6.9
Kobiety pragną bardziej
He's Just Not That Into You
2009 Jessica Breslin (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Jessica Breslin (gościnnie)
7.5 2006 Jessica Breslin (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Jessica Breslin (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nicole Steinwedell filmy Nicole Steinwedell najlepsze filmy Nicole Steinwedell zdjęcia Nicole Steinwedell galeria Nicole Steinwedell biografia Nicole Steinwedell nominacje Nicole Steinwedell nagrody i wyróżnienia Nicole Steinwedell filmografia Nicole Steinwedell aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.