Nicole Oliver
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Nora Havelock (gościnnie)
0.0 2011 Nora Havelock (gościnnie)
0.0 2010 Nora Havelock (gościnnie)
8.9 2010 Nora Havelock (gościnnie)
7.9
Marta mówi
Martha Speaks
2008 Nora Havelock (gościnnie)
8.4 2008 Nora Havelock (gościnnie)
7.9
Świry
Psych
2006 Nora Havelock (gościnnie)
8.2
O dziewczynie skaczącej przez czas
Toki wo kakeru shôjo
2006 Nora Havelock (gościnnie)
4.2 2005 Nora Havelock (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Nora Havelock (gościnnie)
8.1
Wybraniec smoka
Dragon Booster
2004 Nora Havelock (gościnnie)
7.5 2002 Nora Havelock (gościnnie)
7.6
Transformery
Toransufômâ: Arumâda
2002 Nora Havelock (gościnnie)
7.5
Raczkujące melodyjki
Baby Looney Tunes
2002 Nora Havelock (gościnnie)
5.9
MegaMan: NT Warrior
Rockman.exe
2002 Nora Havelock (gościnnie)
6.2
Bliźniaki Cramp
Cramp Twins, The
2001 Nora Havelock (gościnnie)
7.0 2001 Nora Havelock (gościnnie)
8.1 2000 Nora Havelock (gościnnie)
4.0
Nieśmiertelny
Immortal, The
2000 Nora Havelock (gościnnie)
5.0 2000 Nora Havelock (gościnnie)
8.0
To niesamowite
So Weird
1999 Nora Havelock (gościnnie)
7.0
Rekiny i Płotki
Beggars and Choosers
1999 Nora Havelock (gościnnie)
6.0 1998 Nora Havelock (gościnnie)
6.0 1998 Nora Havelock (gościnnie)
6.3
Na tropie zbrodni
Da Vinci's Inquest
1998 Nora Havelock (gościnnie)
7.5
Pierwsza fala
First Wave
1998 Nora Havelock (gościnnie)
6.9 1997 Nora Havelock (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Nora Havelock (gościnnie)
6.7
F/X
F/X: The Series
1996 Nora Havelock (gościnnie)
7.9 1996 Nora Havelock (gościnnie)
7.6
Przygody Shirley Holmes
Adventures of Shirley Holmes, The
1996 Nora Havelock (gościnnie)
10.0
Two
1996 Nora Havelock (gościnnie)
7.3
Czynnik PSI
PSI Factor: Chronicles of the Paranormal
1996 Nora Havelock (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Nora Havelock (gościnnie)
4.2 1994 Nora Havelock (gościnnie)
7.0
Legendy Kung Fu
Kung Fu: The Legend Continues
1993 Nora Havelock (gościnnie)
7.1
Nocny łowca
Forever Knight
1989 Nora Havelock (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nicole Oliver filmy Nicole Oliver najlepsze filmy Nicole Oliver zdjęcia Nicole Oliver galeria Nicole Oliver biografia Nicole Oliver nominacje Nicole Oliver nagrody i wyróżnienia Nicole Oliver filmografia Nicole Oliver aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.