Nicole DeHuff
Data urodzenia: 1975-01-06
Miejsce urodzenia: 2005-02-16
Stan cywilny: Antlers, Oklahoma, USA

Biografia:
Urodzona w Oklahomie 6 stycznia 1975 roku, wystąpiła w "Female Transport" w Kresge Theater. Studiowała aktorstwo na Carnegie Mellon University, gdzie pojawiła się w produkcjach "Jak wam się podoba"As You Like It", "Carnal Knowledge", "Mewa"Seagull". Zagrała także w filmie "Killing Cinderella"(2000) w reżyserii Lisy Abatiello. W komedii "Poznaj mojego tatę"Meet the Parents" (2000) Jay'a Roacha zagrała rolę Deborah Byrnes.
8.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2002 Vicki Salinas (gościnnie)
7.8 2002 Tina Kolas (gościnnie)
7.3 2002 Carrie Delgado (2004) (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Tina Kolas (gościnnie)
7.3
Poznaj mojego tatę
Meet the Parents
2000 Tina Kolas (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Tina Kolas (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Tina Kolas (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nicole DeHuff filmy Nicole DeHuff najlepsze filmy Nicole DeHuff zdjęcia Nicole DeHuff galeria Nicole DeHuff biografia Nicole DeHuff nominacje Nicole DeHuff nagrody i wyróżnienia Nicole DeHuff filmografia Nicole DeHuff aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.