Nicole De Boer
Data urodzenia: 1970-12-20
Miejsce urodzenia: Toronto, Kanada
Stan cywilny: mąż John Kastner (od 18.12.1999), dziecko

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2009 Susan
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Doktor Alison Porter (gościnnie)
7.8
Martwa strefa
Dead Zone, The
2002 Sarah Bannerman
7.3 1997 Leaven
0.0 1997 Yuna
7.8
Mroczne dziedzictwo
Poltergeist: The Legacy
1996 Samantha Wallace (gościnnie)
7.3
Czynnik PSI
PSI Factor: Chronicles of the Paranormal
1996 Kelly Starr Tanner (gościnnie)
7.2 1995 Tara James (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Kadetka Bree Tristan / Rachel Sanders (gościnnie)
10.0 1993 Crystal (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Ezri Dax
7.5 1992 Maggi Holden (1994)
7.3
Żar tropików
Sweating Bullets
1991 Beth Goodnight (gościnnie)
7.0 1991 Pani Winter (gościnnie)
7.8 1990 Holly (gościnnie)
8.7 1990 Brenda (gościnnie)
7.1
Nocny łowca
Forever Knight
1989 Jeannie (gościnnie)
8.7 1988 Laura
7.0 1987 Jackie (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nicole De Boer filmy Nicole De Boer najlepsze filmy Nicole De Boer zdjęcia Nicole De Boer galeria Nicole De Boer biografia Nicole De Boer nominacje Nicole De Boer nagrody i wyróżnienia Nicole De Boer filmografia Nicole De Boer aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.