Nicky Henson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2011 Charles Grigg (gościnnie)
8.2 2010 Charles Grigg (gościnnie)
10.0 2003 Charles Grigg (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Charles Grigg (gościnnie)
0.0 1994 Charles Grigg (gościnnie)
6.8 1992 Charles Grigg (gościnnie)
0.0 1987 Charles Grigg (gościnnie)
7.9 1986 Charles Grigg (gościnnie)
0.0 1984 Charles Grigg (gościnnie)
7.6 1984 Charles Grigg (gościnnie)
0.0 1983 Charles Grigg (gościnnie)
8.4 1982 Charles Grigg (gościnnie)
8.0 1979 Charles Grigg (gościnnie)
7.9
Hotel Zacisze
Fawlty Towers
1975 Charles Grigg (gościnnie)
4.0 1973 Charles Grigg (gościnnie)
0.0 1972 Charles Grigg (gościnnie)
9.0 1966 Charles Grigg (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nicky Henson filmy Nicky Henson najlepsze filmy Nicky Henson zdjęcia Nicky Henson galeria Nicky Henson biografia Nicky Henson nominacje Nicky Henson nagrody i wyróżnienia Nicky Henson filmografia Nicky Henson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.