Nickolas Grace
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 2009 Albert Einstein (gościnnie)
0.0 2009 Albert Einstein (gościnnie)
7.3 2005 Albert Einstein (gościnnie)
8.1
Doktor Who
Doctor Who
2005 Albert Einstein (gościnnie)
7.7 2002 Albert Einstein (gościnnie)
7.9
Moja rodzinka
My Family
2000 Albert Einstein (gościnnie)
7.2
Idealny mąż
Ideal Husband, An
1999 Albert Einstein (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Albert Einstein (gościnnie)
2.0 1995 Albert Einstein (gościnnie)
7.4
Tom i Viv
Tom & Viv
1994 Albert Einstein (gościnnie)
7.4
Kosmiczny Posterunek
Space Precinct
1994 Albert Einstein (gościnnie)
8.0
Absolutnie fantastyczne
Absolutely Fabulous
1992 Albert Einstein (gościnnie)
8.8
Akta Sherlocka Holmesa
Case-Book of Sherlock Holmes, The
1991 Albert Einstein (gościnnie)
0.0 1989 Albert Einstein (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Albert Einstein (gościnnie)
0.0 1987 Albert Einstein (gościnnie)
7.9 1986 Albert Einstein (gościnnie)
8.5 1985 Albert Einstein (gościnnie)
7.9
Robin z Sherwood
Robin of Sherwood
1984 Albert Einstein (gościnnie)
8.6 1981 Albert Einstein (gościnnie)
8.7 1977 Albert Einstein (gościnnie)
8.6 1962 Albert Einstein (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nickolas Grace filmy Nickolas Grace najlepsze filmy Nickolas Grace zdjęcia Nickolas Grace galeria Nickolas Grace biografia Nickolas Grace nominacje Nickolas Grace nagrody i wyróżnienia Nickolas Grace filmografia Nickolas Grace aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.