Nick Wilder
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2001 Sven Ludwig (gościnnie)
5.2 2001 Henningfeld (gościnnie)
0.0 1999 Tom
3.0 1997 Jan Fermann
7.0 1997 Michael Cortez (gościnnie)
0.0 1995 Stefan Bernsdorf / Rainer Bartelt (gościnnie)
6.0 1993 Leo Walton

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nick Wilder filmy Nick Wilder najlepsze filmy Nick Wilder zdjęcia Nick Wilder galeria Nick Wilder biografia Nick Wilder nominacje Nick Wilder nagrody i wyróżnienia Nick Wilder filmografia Nick Wilder aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.