Nick Vallelonga
Data urodzenia: 1959-09-13
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
4.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
7.0
Królestwo niewidomych (1995)
In the Kingdom of the Blind, the Man with One Eye Is King

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Al
0.0 2011 Al
0.0 2011 Al
0.0 2010 Al
7.6
Na granicy światów
Others, The
2000 Pan Liddon (gościnnie)
8.4 1999 Uzbrojony kierowca samochodu (gościnnie)
8.6 1997 (gościnnie)
7.0
Królestwo niewidomych
In the Kingdom of the Blind, the Man with One Eye Is King
1995 Al
6.8 1993 Al
5.8
Plusk
Splash
1984 Fotograf wiadomości(niewymieniony w czołówce)
8.8
Ojciec chrzestny
Godfather, The
1972 Al

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nick Vallelonga filmy Nick Vallelonga najlepsze filmy Nick Vallelonga zdjęcia Nick Vallelonga galeria Nick Vallelonga biografia Nick Vallelonga nominacje Nick Vallelonga nagrody i wyróżnienia Nick Vallelonga filmografia Nick Vallelonga aktor Nick Vallelonga reżyser Nick Vallelonga scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.