Nick Nordella
Data urodzenia: 1988-03-11
Miejsce urodzenia: Valencia, Kalifornia, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.9 2010 Junior (gościnnie)
7.1 2008 Kamienny student (gościnnie)
7.5 2007 Junior (gościnnie)
7.8
Bracia i siostry
Brothers & Sisters
2006 Junior (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Junior (gościnnie)
7.5 2002 Nastoletni dozorca (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Junior (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nick Nordella filmy Nick Nordella najlepsze filmy Nick Nordella zdjęcia Nick Nordella galeria Nick Nordella biografia Nick Nordella nominacje Nick Nordella nagrody i wyróżnienia Nick Nordella filmografia Nick Nordella aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.