Nick Maloney
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 1999 Dyrektor szkoły (gościnnie)
0.0 1997 Whally(gościnnie)
0.0 1996 Wikary
0.0 1996 Sierżant (gościnnie)
6.0 1995 Pan Smith (gościnnie)
8.2
Detektywi
Detectives, The
1993 Psychiatra (gościnnie)
0.0 1990 Colin Gould (gościnnie)
5.0 1990 Policjant (gościnnie)
0.0 1989 Detektyw sierżant (gościnnie)
0.0 1987 Pan McGrath
0.0 1987 Brand
8.0 1987 Policjant (gościnnie)
0.0 1985 Dyson (gościnnie)
8.0 1984 (gościnnie)
0.0 1983 Cyril Cowgill (gościnnie)
0.0 1982
7.4
Tylko głupcy i konie
Only Fools and Horses
1981 Mick (gościnnie)
7.0 1979 Grant (gościnnie)
5.5 1960 Posterunkowy Simons (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nick Maloney filmy Nick Maloney najlepsze filmy Nick Maloney zdjęcia Nick Maloney galeria Nick Maloney biografia Nick Maloney nominacje Nick Maloney nagrody i wyróżnienia Nick Maloney filmografia Nick Maloney aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.