Nick Frost
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Flynn (głos)
6.6
Królewna Śnieżka i Łowca
Snow White and the Huntsman
2012 Nion
5.9 2011 Nion
7.8
Radio na fali
Boat That Rocked, The
2009 Nion
8.2 2007 Nion
6.6 2006 Nion
7.9 2005 Nion
6.5
Zielone skrzydło
Green Wing
2004 Nion
8.5 2002 Nion
7.6 2002 Nion
8.3 2000 Nion
8.7 1999 Nion
8.2 1998 Nion
6.0 1996 Nion

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nick Frost filmy Nick Frost najlepsze filmy Nick Frost zdjęcia Nick Frost galeria Nick Frost biografia Nick Frost nominacje Nick Frost nagrody i wyróżnienia Nick Frost filmografia Nick Frost aktor Nick Frost reżyser Nick Frost scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.