Nick Dunning
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2011 Thomas Boleyn
6.8
Selekcja
Triage
2009 Thomas Boleyn
7.9
Dynastia Tudorów
The Tudors
2007 Thomas Boleyn
7.6
Komandosi
Ultimate Force
2002 Thomas Boleyn
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Thomas Boleyn
2.0
Pani ambasador
Ambassador, The
1998 Thomas Boleyn
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Thomas Boleyn
6.0 1995 Thomas Boleyn
9.4 1993 Thomas Boleyn
0.0 1990 Thomas Boleyn
1.0 1989 Thomas Boleyn
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Thomas Boleyn
7.6 1984 Thomas Boleyn
9.1
Wiecznie młodzi
Young Ones, The
1982 Thomas Boleyn
8.0 1979 Thomas Boleyn
0.0 1978 Thomas Boleyn

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nick Dunning filmy Nick Dunning najlepsze filmy Nick Dunning zdjęcia Nick Dunning galeria Nick Dunning biografia Nick Dunning nominacje Nick Dunning nagrody i wyróżnienia Nick Dunning filmografia Nick Dunning aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.