Nick Dennis
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 1975 Vitas (gościnnie)
7.3 1973 Constantine (gościnnie)
7.7 1968 Ochroniarz
10.0 1967 Alexandros (gościnnie)
6.9 1967 George Zuppas (gościnnie)
8.6 1965 Kostas (1967) (gościnnie)
8.5
Spotkanie z Alfredem Hitchcockiem
Alfred Hitchcock Hour, The
1962 Danny (gościnnie)
7.0 1961 Nick Kanavaras
10.0 1958 (gościnnie)
10.0 1957 Chico Burns (gościnnie)
8.5 1957 Sierżant Martinez (gościnnie)
6.5 1952 Pietro Farragano (gościnnie)
10.0 1952 Sierż. Chiaco (gościnnie)
7.8
Tramwaj zwany pożądaniem
Streetcar Named Desire, A
1951 Pablo

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nick Dennis filmy Nick Dennis najlepsze filmy Nick Dennis zdjęcia Nick Dennis galeria Nick Dennis biografia Nick Dennis nominacje Nick Dennis nagrody i wyróżnienia Nick Dennis filmografia Nick Dennis aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.