Nick Brimble
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2011 Ted
9.0
Tajemnice starożytnego Rzymu
Roman Mysteries, The
2007 Agathus
7.5
Kobieta muszkieter
Femme Musketeer, La
2004 Generał
7.7
Doktor Martin
Doc Martin
2004 Bruce Denham (gościnnie)
7.2
Obłędny rycerz
Knight's Tale, A
2001 Sir Ector
8.8 2000 Uncle Derek
9.0
Wbrew przeciwnościom
Down to Earth
2000 Ray Birch (gościnnie)
6.7
Przygoda na rybach
Gone Fishin'
1997 Dekker Massey
6.6 1997 Front de Boeuf
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Adam Grace (gościnnie)
8.3
Piątka detektywów
Famous Five, The
1996 Weston
8.2
Detektywi
Detectives, The
1993 Jan (gościnnie)
9.4 1993 Tom Durden (gościnnie)
6.8 1992 Ingmar Larsen (gościnnie)
7.3
Robin Hood: Książę złodziei
Robin Hood: Prince of Thieves
1991 Mały John
0.0 1989 Doddsy (gościnnie)
7.7
Kusza
Crossbow
1987 Horst
5.5 1987 (gościnnie)
8.6
Powrót na Wyspę Skarbów
Return to Treasure Island
1986 Keelhaul
7.4
Dempsey i Makepeace na tropie
Dempsey & Makepeace
1985 Laymon
7.9
Robin z Sherwood
Robin of Sherwood
1984 Kapitan (gościnnie)
7.5 1981 Milades
7.4 1981 Arthur Putnam (gościnnie)
0.0 1979 Jared Roslyn
8.0 1979 Podporucznik Peter Greshem
8.7 1977 Duży Billy / Hart (gościnnie)
8.1
Kosmos 1999
Space: 1999
1975 Ray Torens (gościnnie)
0.0 1975 Colin Benson
0.0 1973 Willowes
6.5 1971 Jack Avery (gościnnie)
0.0 1970 Ślusarz (gościnnie)
0.0 1966 Pan Dodge (gościnnie)
8.6 1962 Peter McCann (1974) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nick Brimble filmy Nick Brimble najlepsze filmy Nick Brimble zdjęcia Nick Brimble galeria Nick Brimble biografia Nick Brimble nominacje Nick Brimble nagrody i wyróżnienia Nick Brimble filmografia Nick Brimble aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.