Nick Bakay
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2006 Salem Saberhagen (głos) (gościnnie)
6.8
Sabrina w animowanym serialu
Sabrina the Animated Series
1999 Salem Saberhagen (głos) (gościnnie)
6.4
Wiecie, jak jest...
It's Like, You Know...
1999 Salem Saberhagen (głos) (gościnnie)
7.9
Różowe lata 70-te
That '70s Show
1998 Dziennik Donny / Św. Mikołaj (gościnnie) (głos)
8.3
Bobry w akcji
Angry Beavers, The
1997 Salem Saberhagen (głos) (gościnnie)
7.6 1997 Salem Saberhagen (głos) (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Salem Saberhagen (głos) (gościnnie)
6.1
Sędzia kalosz
Jury Duty
1995 Salem Saberhagen (głos) (gościnnie)
7.6 1994 Salem Saberhagen (głos) (gościnnie)
7.8
Chłopiec poznaje świat
Boy Meets World
1993 Salem Saberhagen (głos) (gościnnie)
7.3 1990 Salem Saberhagen (głos) (gościnnie)
7.4 1990 Salem Saberhagen (głos) (gościnnie)
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 Salem Saberhagen (głos) (gościnnie)
7.2 1989 Salem Saberhagen (głos) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nick Bakay filmy Nick Bakay najlepsze filmy Nick Bakay zdjęcia Nick Bakay galeria Nick Bakay biografia Nick Bakay nominacje Nick Bakay nagrody i wyróżnienia Nick Bakay filmografia Nick Bakay aktor Nick Bakay scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.