Nicholas Wyman
Data urodzenia: 1950-05-18
Miejsce urodzenia: Portland, Maine, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Andre Baylon (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Andre Baylon (gościnnie)
6.1 2001 Andre Baylon (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Andre Baylon (gościnnie)
7.6
Szklana pułapka 3
Die Hard: With a Vengeance
1995 Andre Baylon (gościnnie)
6.4 1992 Andre Baylon (gościnnie)
6.9
Wesoły domek
Funny Farm
1988 Andre Baylon (gościnnie)
10.0 1987 Andre Baylon (gościnnie)
7.3 1984 Andre Baylon (gościnnie)
10.0 1978 Andre Baylon (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nicholas Wyman filmy Nicholas Wyman najlepsze filmy Nicholas Wyman zdjęcia Nicholas Wyman galeria Nicholas Wyman biografia Nicholas Wyman nominacje Nicholas Wyman nagrody i wyróżnienia Nicholas Wyman filmografia Nicholas Wyman aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.