Nicholas Woodeson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2012 Posca
7.4 2012 Przeprowadzający wywiad
8.4 2011 Posca
10.0 2010 Posca
7.0
Papieżyca Joanna
Päpstin, Die
2009 Posca
6.8
Wilcze prawo: 1980
Red Riding: In the Year of Our Lord 1980
2009 Posca
8.1
Rzym
Rome
2005 Posca
7.0 1999 Posca
3.8 1998 Posca
7.5
Człowiek, który wiedział za mało
Man Who Knew Too Little, The
1997 Posca
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Posca
0.0 1993 Posca
0.0 1993 Posca
6.8
Wydział Rosja
Russia House, The
1990 Posca
0.0 1989 Posca
10.0 1985 Posca
10.0 1985 Posca

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nicholas Woodeson filmy Nicholas Woodeson najlepsze filmy Nicholas Woodeson zdjęcia Nicholas Woodeson galeria Nicholas Woodeson biografia Nicholas Woodeson nominacje Nicholas Woodeson nagrody i wyróżnienia Nicholas Woodeson filmografia Nicholas Woodeson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.