Nicholas Simmons
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Zamordowany handlarz narkotyków / Bandyta (gościnnie)
0.0 2010 Zamordowany handlarz narkotyków / Bandyta (gościnnie)
0.0 2010 Zamordowany handlarz narkotyków / Bandyta (gościnnie)
10.0 2009 Zamordowany handlarz narkotyków / Bandyta (gościnnie)
5.5 2007 Zamordowany handlarz narkotyków / Bandyta (gościnnie)
7.9
Tożsamość szpiega
Burn Notice
2007 Zamordowany handlarz narkotyków / Bandyta (gościnnie)
8.3 2006 Zamordowany handlarz narkotyków / Bandyta (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.9 2005 Zamordowany handlarz narkotyków / Bandyta (gościnnie)
7.3 2002 Szef grupy przestępczej Mala Noche (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Lounging Beachgoer (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nicholas Simmons filmy Nicholas Simmons najlepsze filmy Nicholas Simmons zdjęcia Nicholas Simmons galeria Nicholas Simmons biografia Nicholas Simmons nominacje Nicholas Simmons nagrody i wyróżnienia Nicholas Simmons filmografia Nicholas Simmons aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.