Nicholas Pryor
Data urodzenia: 1935-01-28
Miejsce urodzenia: Baltimore, Maryland, USA
Stan cywilny: trzykrotnie żonaty: 1. Melinda Cordell (rozwód); 2. Pamela Elm (od 09.09.1983, rozwód); 3. Christine Belford (od 1993)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2011 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
7.6 2007 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
6.1
Na własną rękę
Collateral Damage
2002 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
6.8 2000 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
6.1
Kawaler
Bachelor, The
1999 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
6.6
Morderstwo w Białym Domu
Murder at 1600
1997 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
6.5
Krytyczna decyzja
Executive Decision
1996 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
0.0 1995 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
5.6
Szalone kłopoty
Hail Caesar
1994 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
6.3 1993 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
7.6 1993 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
6.7
Doktor Quinn
Dr. Quinn, Medicine Woman
1993 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
7.0 1992 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
7.2 1992 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
7.5 1991 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
7.3 1990 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
7.7 1989 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
7.3
Mniej niż zero
Less Than Zero
1987 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
9.2 1987 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
9.0 1987 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
7.9
Partnerzy
Sidekicks
1986 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
6.3 1986 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
5.7 1986 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
6.9
Dzieciaki, kłopoty i my
Growing Pains
1985 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
8.1 1985 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
7.5 1985 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
8.1 1984 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
7.0 1984 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
7.3 1984 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
7.1 1984 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
7.0
Ryzykowny interes
Risky Business
1983 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
8.5 1982 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
7.6 1982 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
10.0 1982 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
7.1 1982 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
7.3
Nieustraszony
Knight Rider
1982 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
5.5 1981 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
7.4
Na wschód od Edenu
East of Eden
1981 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
8.0 1981 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
6.8 1981 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
8.2 1980 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
6.2 1979 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
7.2
Omen II
Damien: Omen II
1978 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
7.5
Kaz
1978 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
8.5
Waszyngton za zamkniętymi drzwiami
Washington: Behind Closed Doors
1977 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
7.7 1977 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
6.8 1977 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
8.5 1976 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
4.7
Uśmiech
Smile
1975 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
7.3
Domek na prerii
Little House on the Prairie
1974 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
7.9 1972 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
10.0 1958 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
8.3
Alfred Hitchcock Przedstawia
Alfred Hitchcock Presents
1955 Dr Harley Wilkes (gościnnie)
10.0 1954 Dr Harley Wilkes (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nicholas Pryor filmy Nicholas Pryor najlepsze filmy Nicholas Pryor zdjęcia Nicholas Pryor galeria Nicholas Pryor biografia Nicholas Pryor nominacje Nicholas Pryor nagrody i wyróżnienia Nicholas Pryor filmografia Nicholas Pryor aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.