Nicholas Pritchard
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2007 Profesor James Alderson (gościnnie)
7.5 2004 James (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Doradca prawny (gościnnie)
0.0 1995 Michael Brice
6.0 1995 Richard Palmer (1995) (gościnnie)
6.8 1992 Anthony Smythe (gościnnie)
7.8 1991 Peter Hansen (gościnnie)
7.0 1991 Julian Masters
5.0 1990 Larry (gościnnie)
8.4 1989 Peregrine Powell (gościnnie)
0.0 1989 Jimmy (gościnnie)
7.9
Robin z Sherwood
Robin of Sherwood
1984 Marcher Lord (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nicholas Pritchard filmy Nicholas Pritchard najlepsze filmy Nicholas Pritchard zdjęcia Nicholas Pritchard galeria Nicholas Pritchard biografia Nicholas Pritchard nominacje Nicholas Pritchard nagrody i wyróżnienia Nicholas Pritchard filmografia Nicholas Pritchard aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.