Nicholas Papademetriou
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Michaelis
7.4 2005 Joe Elias (gościnnie)
6.5
Mission: Impossible 2
Mission: Impossible II
2000 Strażnik więzienny
10.0 2000 Victor Trujillo
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Marco Vuga (gościnnie)
6.6
Szczury wodne
Water Rats
1996 Tom Cruz (gościnnie)
10.0 1989 Dino (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nicholas Papademetriou filmy Nicholas Papademetriou najlepsze filmy Nicholas Papademetriou zdjęcia Nicholas Papademetriou galeria Nicholas Papademetriou biografia Nicholas Papademetriou nominacje Nicholas Papademetriou nagrody i wyróżnienia Nicholas Papademetriou filmografia Nicholas Papademetriou aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.