Nicholas Jones
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.1 2011 komandor Penney
0.0 2009 Gordon
8.2
Mała Dorrit
Little Dorrit
2008 Straszący lokaj
5.3 2005 AC Cherry
8.0 2005 Roger Dorkins
0.0 2004 Peter Morrison
8.6
Nowe triki
New Tricks
2003 Michaela Pendle (gościnnie)
7.8
Tajniacy
Spooks
2002 Michael Collingwood (gościnnie)
6.8
Taniec do muzyki czasu
Dance to the Music of Time, A
1997 Bob Duport
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Wielebny Moreland (gościnnie)
0.0 1995 Kanclerz
7.1
Szminka na twoim kołnierzyku
Lipstick on Your Collar
1993 Maj. Carter
8.6 1992 Robin Middleton
0.0
Po wojnie
After the War
1989 Owen Millom
0.0 1984 Dr James Isaacs
0.0 1981 Hereward Palmer
8.0 1978 Dziedzic Abington
0.0 1977 Kapitan Owen Triggers
7.8 1977 Mikołaj
8.0
Nasz wspólny przyjaciel
Our Mutual Friend
1976 Eugene Wrayburn
7.0 1972 Ransome (gościnnie)
7.0 1965 Val?re / Młody baron / Freddy Eynsford Hill / Kapitan Halliwell
8.6 1962 Chris Hankin (1969) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nicholas Jones filmy Nicholas Jones najlepsze filmy Nicholas Jones zdjęcia Nicholas Jones galeria Nicholas Jones biografia Nicholas Jones nominacje Nicholas Jones nagrody i wyróżnienia Nicholas Jones filmografia Nicholas Jones aktor Nicholas Jones scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.