Nicholas Hammond
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1999 Ben Waters, szef ochrony Białego Domu (6 odcinków, 2000-2002)
7.7 1999 (gościnnie)
7.3
Zaginiony świat
Lost World, The
1999 Phil Dillon (gościnnie)
7.3
Rajska droga
Paradise Road
1997 Marty Merritt
7.0 1996 Jack Koper
7.8
Po drugiej stronie lustra
Mirror, Mirror
1995 Sir Ivor Creevy-Thorne
0.0 1994 Corky (gościnnie)
0.0
Ambasada
Embassy
1990 Benson (gościnnie)
8.5 1986 Harry
7.0 1984 (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Todd Worthy (gościnnie)
7.8 1981 Sean O'Manion/Padric O'Manion
6.8 1981 D.A. Martin Deering (gościnnie)
8.2
Kroniki marsjańskie
Martian Chronicles, The
1980 Kapitan Arthur Black
7.3
Magnum
Magnum, P.I.
1980 Clarke Troubshaw (gościnnie)
10.0 1978 Peter Parker
8.8 1977 Hal 14 (gościnnie)
7.7 1977 Harold (gościnnie)
7.7
Pogoda dla bogaczy
Rich Man, Poor Man
1976 Walters
5.5 1974 John
10.0 1974 Andy (gościnnie)
8.0 1973 Roger Rhinehurst
2.3 1972 Theodore Albert Claypool Jr. (gościnnie)
7.9
Dźwięki muzyki
Sound of Music, The
1965 Friedrich von Trapp
7.4 1955 Britt (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nicholas Hammond filmy Nicholas Hammond najlepsze filmy Nicholas Hammond zdjęcia Nicholas Hammond galeria Nicholas Hammond biografia Nicholas Hammond nominacje Nicholas Hammond nagrody i wyróżnienia Nicholas Hammond filmografia Nicholas Hammond aktor Nicholas Hammond scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.