Nicholas Campbell
Data urodzenia: 1952-03-24
Miejsce urodzenia: Toronto, Kanada
Stan cywilny: trzykrotnie żonaty: 1. Harmeet Ahluwalia (rozwód), 2 dzieci; 2. Louisa Martin (1980 - 1982, rozwód); 3. Reimi Kobayashi (od 1983, rozwód), syn Cole (ur. 1983)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
7.6
Burmistrz Da Vinci (2005)
Da Vinci's City Hall
6.3
Na tropie zbrodni (1998)
Da Vinci's Inquest

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Grayson (gościnnie)
7.7 2009 Grayson (gościnnie)
8.7 2008 Grayson (gościnnie)
8.0 2008 Grayson (gościnnie)
7.7
Punkt krytyczny
Flashpoint
2008 Grayson (gościnnie)
3.0
Historia Tommy'ego Douglasa
Prairie Giant: The Tommy Douglas Story
2006 Grayson (gościnnie)
7.6
Burmistrz Da Vinci
Da Vinci's City Hall
2005 Grayson (gościnnie)
7.2 2004 Grayson (gościnnie)
7.5 2002 Grayson (gościnnie)
7.5
11. godzina
Eleventh Hour, The
2002 Grayson (gościnnie)
0.0
Industry, The
Made In Canada
1998 Grayson (gościnnie)
6.3
Na tropie zbrodni
Da Vinci's Inquest
1998 Grayson (gościnnie)
7.0 1997 Grayson (gościnnie)
6.7
F/X
F/X: The Series
1996 Grayson (gościnnie)
7.3
Czynnik PSI
PSI Factor: Chronicles of the Paranormal
1996 Grayson (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Grayson (gościnnie)
7.6
Na Południe
Due South
1994 Grayson (gościnnie)
7.0
Nieśmiertelny
Highlander
1992 Grayson (gościnnie)
7.5
Nagi lunch
Naked Lunch
1991 Grayson (gościnnie)
7.0 1991 Grayson (gościnnie)
5.5 1991 Grayson (gościnnie)
8.0 1990 Grayson (gościnnie)
7.0 1987 Grayson (gościnnie)
5.0
Trauma
Terminal Choice
1985 Grayson (gościnnie)
7.2
Martwa strefa
Dead Zone, The
1983 Grayson (gościnnie)
6.9
Autostopowicz
Hitchhiker, The
1983 Grayson (gościnnie)
6.2 1982 Grayson (gościnnie)
5.5 1979 Grayson (gościnnie)
7.4
Szpieg, który mnie kochał
Spy Who Loved Me, The
1977 Grayson (gościnnie)
7.6
O jeden most za daleko
Bridge Too Far, A
1977 Grayson (gościnnie)
7.5
Omen
Omen, The
1976 Grayson (gościnnie)
8.1
Kosmos 1999
Space: 1999
1975 Grayson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nicholas Campbell filmy Nicholas Campbell najlepsze filmy Nicholas Campbell zdjęcia Nicholas Campbell galeria Nicholas Campbell biografia Nicholas Campbell nominacje Nicholas Campbell nagrody i wyróżnienia Nicholas Campbell filmografia Nicholas Campbell aktor Nicholas Campbell reżyser Nicholas Campbell scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.