Nichelle Nichols
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Nana Dawson
0.0 2009 Nana Dawson
7.3
Herosi
Heroes
2006 Nana Dawson
6.7 1999 Nana Dawson
7.8 1999 (głos) (ona sama) (gościnnie)
8.1 1994 Nana Dawson
7.3
Star Trek VI: Wojna o pokój
Star Trek VI: The Undiscovered Country
1991 Nana Dawson
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 (głos) (ona sama) (gościnnie)
6.6
Star Trek V: Ostateczna granica
Star Trek V: The Final Frontier
1989 Nana Dawson
7.2
Star Trek
Star Trek: The Motion Picture
1979 Nana Dawson
6.9 1967 Nana Dawson
7.7 1966 Nana Dawson
7.6 1966 Nana Dawson

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nichelle Nichols filmy Nichelle Nichols najlepsze filmy Nichelle Nichols zdjęcia Nichelle Nichols galeria Nichelle Nichols biografia Nichelle Nichols nominacje Nichelle Nichols nagrody i wyróżnienia Nichelle Nichols filmografia Nichelle Nichols aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.