Nic Novicki
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Carl Heely (gościnnie)
0.0 2010 Carl Heely (gościnnie)
8.1
Zakazane imperium
Boardwalk Empire
2010 Carl Heely (gościnnie)
7.2
Świąteczne psiaki
Santa Buddies
2009 Carl Heely (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Carl Heely (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Mała osoba (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nic Novicki filmy Nic Novicki najlepsze filmy Nic Novicki zdjęcia Nic Novicki galeria Nic Novicki biografia Nic Novicki nominacje Nic Novicki nagrody i wyróżnienia Nic Novicki filmografia Nic Novicki aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.