Nia Peeples
Data urodzenia: 1961-12-10
Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA
Stan cywilny: trzykrotnie zamężna: 1. Guy Ecker (26.05.1984 - 1986, rozwód); 2. Howard Hewett (1989 - 1993, rozwód), syn Christopher (ur. 1990); 3. Lauro Chartrand (22.11.1997 - 01.06.2004, rozwód), córka Sienna Noelle (ur. 11.11.1998)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Pam Fields
0.0 2012 Pam Fields
7.7
Słodkie kłamstewka
Pretty Little Liars
2010 Pam Fields
4.0
Na dnie
Outside, The
2009 Pam Fields
8.6 2005 Pam Fields
8.7 2002 Pam Fields
7.3 2000 Pam Fields
8.0 1999 Pam Fields
6.4 1998 Pam Fields
7.5
Zdarzyło się jutro
Early Edition
1996 Pam Fields
7.5
Znak Róży
Marker
1995 Pam Fields
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Pam Fields
7.2
Powrót nad Brazos
Return to Lonesome Dove
1993 Pam Fields
6.0
Strażnik Teksasu
Walker, Texas Ranger
1993 Pam Fields
7.0
Nieśmiertelny
Highlander
1992 Pam Fields
0.0 1990 Pam Fields
6.3 1986 Pam Fields
8.5 1982 Pam Fields
6.2 1982 Pam Fields
8.3 1982 Pam Fields
0.0 1981 Pam Fields

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nia Peeples filmy Nia Peeples najlepsze filmy Nia Peeples zdjęcia Nia Peeples galeria Nia Peeples biografia Nia Peeples nominacje Nia Peeples nagrody i wyróżnienia Nia Peeples filmografia Nia Peeples aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.