Nevin Millan
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Członek wampirzego trybunału (gościnnie)
0.0 2011 Członek wampirzego trybunału (gościnnie)
0.0 2010 Członek wampirzego trybunału (gościnnie)
0.0 2009 Członek wampirzego trybunału (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Członek wampirzego trybunału (gościnnie)
7.3 2004 Ofiara piłki tenisowej (gościnnie)
7.9
Życie na fali
O.C., The
2003 Członek wampirzego trybunału (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Członek wampirzego trybunału (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nevin Millan filmy Nevin Millan najlepsze filmy Nevin Millan zdjęcia Nevin Millan galeria Nevin Millan biografia Nevin Millan nominacje Nevin Millan nagrody i wyróżnienia Nevin Millan filmografia Nevin Millan aktor Nevin Millan scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.