Neville Phillips
Data urodzenia: 1927-07-15
Miejsce urodzenia: ZPA (obecnie RPA)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2004 Lokaj Fossett
8.7
Miłość w zimnym klimacie
Love in a Cold Climate
2001 Lokaj Fossett
7.2
Idealny mąż
Ideal Husband, An
1999 Lokaj Fossett
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Lokaj Fossett
6.8
Rycerz króla Artura
First Knight
1995 Lokaj Fossett
8.2
Duma i uprzedzenie
Pride and Prejudice
1995 Lokaj Fossett
7.2
Cztery wesela i pogrzeb
Four Weddings and a Funeral
1994 Lokaj Fossett
7.0
Nieśmiertelny
Highlander
1992 Lokaj Fossett
8.7 1990 Lokaj Fossett
8.4 1990 Lokaj Fossett
0.0 1989 Lokaj Fossett
7.5
Rybka zwana Wandą
Fish Called Wanda, A
1988 Lokaj Fossett
7.3
Nasz człowiek w parlamencie
New Statesman, The
1987 Lokaj Fossett
0.0 1986 Lokaj Fossett
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Lokaj Fossett
10.0 1985 Lokaj Fossett
7.4
Dempsey i Makepeace na tropie
Dempsey & Makepeace
1985 Lokaj Fossett
10.0 1985 Lokaj Fossett
7.5 1981 Lokaj Fossett
0.0 1979 Lokaj Fossett
0.0 1971 Lokaj Fossett
8.0 1969 Lokaj Fossett
7.0 1965 Lokaj Fossett

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Neville Phillips filmy Neville Phillips najlepsze filmy Neville Phillips zdjęcia Neville Phillips galeria Neville Phillips biografia Neville Phillips nominacje Neville Phillips nagrody i wyróżnienia Neville Phillips filmografia Neville Phillips aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.