Nestor Serrano
Data urodzenia: 1955-11-05
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA
Stan cywilny: żona Debbie Ross (od 26.05.2002), syn Spike

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Henry Jacobson (gościnnie)
8.0 2011 Generał dywizji Tony Trujillo (gościnnie)
7.3 2010 Henry Jacobson (gościnnie)
0.0 2010 Henry Jacobson (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Detektyw Alec Shores (gościnnie)
7.8 2008 Henry Jacobson (gościnnie)
7.1 2008 Victor (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Garth Drucker (gościnnie)
9.0 2007 Henry Jacobson (gościnnie)
7.9
Tożsamość szpiega
Burn Notice
2007 Henry Jacobson (gościnnie)
7.6
Prawo i bezprawie
Law & Order: Trial by Jury
2005 Henry Jacobson (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Henry Jacobson (gościnnie)
7.5 2005 Henry Jacobson (gościnnie)
7.8 2004 Henry Jacobson (gościnnie)
6.2
Raport o zagrożeniach
Threat Matrix
2003 Henry Jacobson (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Henry Jacobson (gościnnie)
7.1
Imperium
Empire
2002 Henry Jacobson (gościnnie)
6.6
Dochodzenie
City by the Sea
2002 Henry Jacobson (gościnnie)
7.3 2002 Edward Hinkle / Frank (gościnnie)
7.4 2001 Henry Jacobson (gościnnie)
7.7
Ściśle tajne
UC: Undercover
2001 Henry Jacobson (gościnnie)
7.6 2001 Henry Jacobson (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Detektyw Ortega (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Henry Jacobson (gościnnie)
7.5
Negocjator
Negotiator, The
1998 Henry Jacobson (gościnnie)
7.5 1997 Henry Jacobson (gościnnie)
6.5
Ludzie miasta
City Hall
1996 Henry Jacobson (gościnnie)
6.5
Tunel
Daylight
1996 Henry Jacobson (gościnnie)
9.0 1996 Henry Jacobson (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Henry Jacobson (gościnnie)
7.5
Zdarzyło się jutro
Early Edition
1996 Henry Jacobson (gościnnie)
7.6 1995 Henry Jacobson (gościnnie)
0.0 1995 Henry Jacobson (gościnnie)
7.0 1995 Henry Jacobson (gościnnie)
6.4
Kocham kłopoty
I Love Trouble
1994 Henry Jacobson (gościnnie)
8.4
Ulice Nowego Jorku
New York Undercover
1994 Henry Jacobson (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Ken Naciamento (gościnnie)
8.4 1992 Henry Jacobson (gościnnie)
6.8 1991 Henry Jacobson (gościnnie)
7.7
Zabójcza broń 2
Lethal Weapon 2
1989 Henry Jacobson (gościnnie)
8.4
Zawód policjant
True Blue
1989 Henry Jacobson (gościnnie)
7.8 1987 Henry Jacobson (gościnnie)
7.2
Skarbonka
Money Pit, The
1986 Henry Jacobson (gościnnie)
7.6 1984 Henry Jacobson (gościnnie)
7.1 1982 Henry Jacobson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nestor Serrano filmy Nestor Serrano najlepsze filmy Nestor Serrano zdjęcia Nestor Serrano galeria Nestor Serrano biografia Nestor Serrano nominacje Nestor Serrano nagrody i wyróżnienia Nestor Serrano filmografia Nestor Serrano aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.