Nerys Hughes
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2006 Brenda Williams (gościnnie)
0.0 2001 Pani Apartheid
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Diane Bailey (gościnnie)
0.0 1995 ciotka Glenda
0.0 1987 (gościnnie)
0.0 1984 Megan Roberts
0.0 1975 Bronwen Morgan
0.0 1969 Sandra Hutchinson (1971-1979, 1996)
0.0 1966 Louise(gościnnie)
7.0 1965 Annie / Nerissa
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Todd (gościnnie)
8.6 1962 Mavis (1963) / Molly Roberts (1967) (gościnnie)
7.6 1955 Lady Lucy Derenham
4.7 1955 Beryl (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nerys Hughes filmy Nerys Hughes najlepsze filmy Nerys Hughes zdjęcia Nerys Hughes galeria Nerys Hughes biografia Nerys Hughes nominacje Nerys Hughes nagrody i wyróżnienia Nerys Hughes filmografia Nerys Hughes aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.