Nerina Ferrer
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.0 1999 Sabina
4.5 1996 Irene
0.0 1996 Martina
10.0 1983 Lorena de la Garza
0.0 1983 Amalia
0.0 1982 Emma
0.0 1982 Nieves Galán

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nerina Ferrer filmy Nerina Ferrer najlepsze filmy Nerina Ferrer zdjęcia Nerina Ferrer galeria Nerina Ferrer biografia Nerina Ferrer nominacje Nerina Ferrer nagrody i wyróżnienia Nerina Ferrer filmografia Nerina Ferrer aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.