Nelson D. Cuevas
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 1980 Parkingowy (gościnnie)
0.0 1979 Dr Valdez
5.5 1973 Kamerzysta (gościnnie)
0.0 1972 Kierowca karetki pogotowia (gościnnie)
8.0 1969 Kelner (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nelson D. Cuevas filmy Nelson D. Cuevas najlepsze filmy Nelson D. Cuevas zdjęcia Nelson D. Cuevas galeria Nelson D. Cuevas biografia Nelson D. Cuevas nominacje Nelson D. Cuevas nagrody i wyróżnienia Nelson D. Cuevas filmografia Nelson D. Cuevas aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.